Mitt hjärtas önskan

Broschyren Mitt hjärtas önskan hjälper dig att samla dina önskemål om just din begravning, musik, blommor, gravplats, gravskick och andra praktiska detaljer för dina efterlevande.

Så du får det som du vill

Det är väldigt vanligt att inte våga prata om döden och sin önskan om begravning och gravplats. Det vill vi ändra på! Hos oss kan du utan kostnad få broschyren Mitt hjärtas önskan där du kan skriva ner dina önskemål, om just din begravning, musik, blommor, gravplats, gravskick och andra praktiska detaljer för dina efterlevande.  Den tar också upp frågeställningar som berör om du blir svårt sjuk med vad som kan underlätta för dig i din vardag.

Så får du ditt exemplar

Om du inte har möjlighet att hämta Mitt hjärtas önskan hos oss på Bromans Begravningsbyrå så kan du ladda ner PDF-filen här på hemsidan och skriva ut den hemma och fylla i. Du kan också beställa häftet (utan kostnad) genom att fylla i dina uppgifter i formuläret här intill eller kontakta oss på annat sätt.

Tips & råd

Vill du ha hjälp att fylla i Mitt hjärtas önskan så bokar vi gärna in ett möte med er där vi berättar och går igenom alla frågeställningar tillsammans.

När du har fyllt i Mitt hjärtas önskan är det viktigt att berätta för närmsta anhörig eller närstående att du du har fyllt i Mitt hjärtas önskan och var du förvarar den.

Beställ Mitt hjärtas önskan