Gå på begravning

Att hedra någons minne

Att hedra minnet av någon som man stått väldigt nära är en fin gest. Genom att närvara under begravningen kan man stötta anhöriga och låta minnena få fortsätta leva vidare.

Minnessidor

Via våra minnessidor kan du ta del av information kring cermonin, se dödsannonsen, beställa blommor till begravningen eller kondeleans till hemmet. Du kan också ge en minnesgåva till en fond, förening eller stiftelse. På minnessidorna har du också möjlighet att anmäla dig/er till minnesstund.

Vi hjälper till att skapa en digital minnessida efter vårt samtal på begravningsbyrån. Minnessidan hjälper till att göra avtryck genom att ni kan få tända ett ljus eller skriva en minneshälsning som är en viktigt handling i en sorg, både för den som utför det men även för närstående att ta del av.

Att med hjälp av en digital minnessida kunna sprida informationen om dödsfallet, begravningsceremonin, dödsannonsen och minnesstunden men också kunna erbjuda att skänka minnesgåvor eller köpa blommor på en och samma sida gör det enkelt att vara delaktig och lämna ett minne.

Var du än befinner dig, kan du ta del av minnessidan. Utifrån minnessidan kan vi hjälpa er med att livesända begravningsceremonin.

Känner du dig osäker eller har fler funderingar så tveka inte att kontakta oss på tel: 046 – 29 33 87.

Anmälan till minnesstund

Via vår minnessidor kan du på ett enkelt sätt anmäla dig till minnesstunden genom att skriva antalet gäster och era namn.

Liknande så kan även eventuella allergier eller specialkost noteras.

Klicka på minnessidan/dödsannonsen för att komma till anmälan.

Dödsannonser

När familj eller vänner vill kunna dela minnena av en saknad person så finns vår digitala tjänst att tillgå. Den är skapad för att på ett enkelt sätt kunna dela bilder, filmklipp, skriva en personlig hälsning eller att tända ett ljus eller hjärta.

Ge en gåva

Via våra minnessidor kan du enkelt ge en minnesgåva och samtidigt utforma ett personligt minnesblad som vi alltid get till anhöriga i anslutning till begravningen.

Ring oss gärna på 046-29 33 87 om du har fler frågor.

Beställa blommor

Via den avlidnes minnessida kan du beställa blommor till begravningsceremonin eller en kondoleansbukett till anhöriga. Om du vill ha hjälp av oss med din blomsterbeställning så ring 046- 29 33 87 eller maila oss så hjälper vi dig gärna.