PRESSRUM

VINNARE AV ÅRETS NÄRODLADE FÖRETAGARE
LOMMA KOMMUN 2018

Ann Broman blir intrevjuad för

tidningen HALLÅ (klicka på bild ovan)

OMNÄMNANDE

OMDÖMEN

”Jag fick ett varmt och värdigt mottagande! Hon tar sig verkligen tid i en svår tid, som det är, så hörde man aldrig: Nu måste jag gå! Med ett stort hjärta hjälpte hon mig att göra Elsas begravning till en fin minnesstund!

Man kunde få hjälp med allt men även om jag ville göra något speciellt själv så var hon öppen för mina förslag!

Jag ger Bromans Begravningsbyrå mina varmaste rekommendationer! ”

/Carina Nilsson

"Döden har inget bestämt datum. Plöstligt står vi där i natten. Oförberedda på allt. Slår på nätet efter någon begravningsbyrå. Ett namn dyker upp, Ann Broman. Ett foto på Ann utstrålar ett förtroendeingivande ansikte. Vi ringer journummret i natten. På kort tid har kroppen lämnat hemmet under värdiga former. Vi träffar Ann senare, får bra stöd i den planering vi tänkt oss. Vi går därifrån mycket nöjda med den sakkunniga hjälp och de råd vi fått. Under begravningen som utsmyckas mycket vackert, finns hon där, hjälper rörelsehindrade och inger en trygghet med sitt engagemang under akten. Bättre kunde det inte bli. Tack Ann från oss alla."

/Tomas Fåhraeus,Överläkare

"Kan av hela mitt hjärta rekommendera Bromans Begravningsbyrå. Mycket gott bemötande. Har haft kontakt med Ann vardag som helg, morgon som kväll. Hon har skickat sms så fort hon kommit på någon idé eller annat meddelande. Har gjort hembesök eftersom det blev lättare för oss. Kändes som om Ann var en av oss i familjen. Tänkt mycket på kostnader, eftersom det inte fanns så mycket pengar, så har Ann hjälpt till att få ner kostnaderna så mycket som möjligt. Tagit god tid på sig, ingen stress. Mycket, mycket bra. "

Carina Forsberg.

SOCIALA MEDIER


Bromans Begravningsbyrå finns på Facebook och Instagram. Här skildrar vi vår vardag, nyheter och tänkvärda påminnelser.

facebook
Instagram

KONTAKTA OSS

KAJGATAN 6D 

234 40 LOMMA

046 - 29 33 87

0739 - 46 74 60

ALLTID ÖPPET / JOUR DYGNET RUNT


ÖPPETTIDER

Bromans Begravningsbyrå finns på Kajgatan i Lomma hamn med parkering precis utanför och på hamntorget.

Vi har jourtelefon för hämtningar dygnet runt.

Vi gör gärna hembesök.

© Copyright. All Rights Reserved.